16 mai 2020 - admin

Nu rata emoțiile vesele! – Joc interactiv online creat de prof. consilier școlar Adela Crețu, CJRAE Sibiu

   Continuăm seria de jocuri educaționale cu jocul ,,Nu rata emoțiile vesele!,, adresat preșcolarilor și școlarilor de vârstă școlară mică, joc creat pentru voi de prof. consilier școlar Adela Crețu, CJRAE Sibiu. Prin intermediul jocului propus copiii își dezvoltă atenția, viteza de lucru.

         Obiectivele urmărite: Recunoașterea indicilor emoționali; dezvoltarea atenției concentrate și distributive; coordonarea perceptiv-motrică.

          Desfășurarea jocului: ,,Nu rata emoțiile vesele! ,,. Imaginile cu emoții sunt expuse pe cartonașele de pe pieptul cârtițelor care apar treptat din sol. Copilul are sarcina de a ținti  doar cârtițele cu imaginea unui personaj vesel, evitându-le pe celelalte. La finalul jocului, copilul primește feedback sub forma răspunsurilor corecte.  

  • Grup țintă: preșcolari grupa mare; școlari mici.

 

 Nu rata emoțiile vesele! – START JOC!

 

       Ca modalitate de motivare și de stimulare apare înscrierea pe ,,Leaderboard,, copilul având posibilitatea de înscriere și îmbunătățire a timpilor de lucru, de observare a progresului pe măsura exersării. Aceste materiale sunt accesibile în mod gratuit de pe orice tip de dispozitiv electronic (telefon, tabletă, calculator) oferind prilejuri de exersare online a limbajului într-un mod plăcut și atractiv pentru copii, adaptat cerințelor actuale.

                                                              Spor la joacă!

 

 

 

 

CJAP / CJL / CJRAE SIBIU / Mediatori școlari / Noutăți emoții / interactiv / joc / online /