20 iunie 2021 - admin

”Luna națională a informării despre efectele consumului de alcool”

În cadrul Liceului Tehnologic” Henri Coandă” Sibiu, s-a desfășurat în data de 16.06.2021, Campania de prevenire a consumului de alcool ”Luna națională a informării despre efectele consumului de alcool”

Campania a constat în activități de informare –conștientizare-sensibilizare cu privire la consumul de alcool – factori de risc și protecție în consumul de alcool, participanti fiind elevi din clasele IX A, IX B, IX C, X A si X B din cadrul liceului.

Activitatea a vizat formarea unor valori și atitudini pozitive față de stilul de viață sănătos, creșterea nivelului de informare a elevilor asupra consecințelor medicale, sociale și psihologice ale consumului de alcool și reducerea altor riscuri și pericole pentru sănătate în perioada pandemiei de COVID-19,  desfășurată în colaborare cu CPECA Sibiu reprezentat prin comisar șef de poliție Ghidiu Consuela, CJRAE Sibiu reprezentat prin profesor consilier școlar Decean Monica, DSP Sibiu reprezentat prin psiholog Mariana Chioran si profesori din cadrul Liceului Tehnologic” Henri Coandă” Sibiu: prof. Ionescu Radu, prof. Evi Emil si prof. Hunta Claudia.

Mulţumim partenerilor, elevilor și cadrelor didactice care au participat la această activitate!

1  2

3  WhatsApp Image 2021-06-16 at 11.55.47

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți