15 septembrie 2023 - admin

Întâlnire de lucru pentru coordonarea metodologică a prof. consilieri școlari debutanți

Astazi, 15. 09. 2023 a avut loc la sediul 𝐂𝐉𝐑𝐀𝐄 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮,  î𝐧𝐭â𝐥𝐧𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐨𝐫𝐝𝐨𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐦𝐞𝐭𝐨𝐝𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜ă 𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐟. 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢 ș𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫𝐢 𝐝𝐞𝐛𝐮𝐭𝐚𝐧ț𝐢.

 Am fost  onorați să o avem alături de noi pe 𝐝𝐨𝐚𝐦𝐧𝐚 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 ș𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫 𝐃𝐞𝐥𝐢𝐚 𝐒𝐭𝐨𝐢𝐜𝐞𝐬𝐜𝐮 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐈𝐒𝐉 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮, care a pus accentul  pe reperele legislative și specificul activităților de consiliere psihopedagogică a elevilor, cadrelor didactice și a părinților.

Activitatea a fost susținută de 𝐩𝐫𝐨𝐟. 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫 ș𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐫𝐢𝐚 𝐄𝐜𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐧𝐚 𝐏𝐮𝐫𝐜𝐢𝐚 – 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐂𝐉𝐑𝐀𝐄 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮 și de 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢ș𝐭𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥 𝐂𝐉𝐀𝐏 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮: 𝐩𝐫𝐨𝐟. 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫 ș𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥𝐚 𝐃𝐚𝐧𝐞ș – 𝐜𝐨𝐨𝐫𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐂𝐉𝐀𝐏 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮, 𝐩𝐫𝐨𝐟. 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫 ș𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫 𝐒𝐢𝐦𝐨𝐧𝐚 𝐂î𝐦𝐩𝐞𝐚𝐧 ș𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐟. 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫 ș𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫 𝐂𝐨𝐫𝐢𝐧𝐚 𝐒𝐭𝐚𝐧.

În cadrul întâlnirii de lucru, au  fost prezentate documentele de lucru, prevederi legislative în vigoare care fac referire la activitatea de consiliere psihopedagogică, proiecte și programe derulate de CJRAE Sibiu în unitățile școlare și alte aspecte de interes pentru noii colegi. Întâlnirea s-a încheiat cu o sesiune de întrebări și răspunsuri punctuale, cu referire la desfășurarea activităților cu beneficiarii.

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți