29 octombrie 2016 - admin

Conferința „Egalitatea și prevenirea violenței de gen în educație”

Vineri, 14 octombrie, consilierul Ministrului Educaţiei, Eugen Crai, şi secretarul de stat din cadrul Ministerului Muncii – Agenţia pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi, Andra Croitoru, au fost prezenţi la Conferința „Egalitatea și prevenirea violenței de gen în educație” pentru a asculta impresiile şi recomandările celor 10 unităţi de învăţământ liceal care au testat modulul educativ propus de A.L.E.G. în anul școlar 2015/2016.

Un premiu special a fost acordat elevilor Colegiului Naţional „O. Goga” din Sibiu coordonaţi de profesorul consilier școlar Simona Crăciun din cadrul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Sibiu pentru realizarea clipului video  „Violenţa nu este un răspuns”.

„Pentru a construi relaţii sănătoase e nevoie de educaţie care să răspundă la problemele din viaţa tinerilor iar implicarea şcolii este esenţială” este concluzia Festivalului Egalității de Gen care s-a încheiat astăzi, după 3 zile dedicate prevenirii violenţei de gen prin promovarea egalităţii între femei şi bărbaţi.

Sursă foto şi text

CJAP / CJRAE SIBIU / Evenimente / Noutăți