8 decembrie 2022 - admin

“ Ceea ce crezi este bazat pe fapte reale? Despre fumat-informează-te!” – Proiectul Național “NECENZURAT”

În data de 8 decembrie 2022, la Liceul Teoretic “Constantin Noica” din Sibiu, a avut loc a treia activitate – “ Ceea ce crezi este bazat pe fapte reale? Despre fumat-informează-te!” din cadrul Proiectului Național “NECENZURAT”, proiect de prevenire a consumului de droguri în şcoli, adesat elevilor claselor a VI-a A si B.
Activitățile din cadrul acestui proiect constau în parcurgerea unor lecţii, care urmăresc îmbunătăţirea cunoştinţelor legate de factorii de risc şi de protecţie, concomitent cu construirea atitudinilor împotriva consumului, concentrarea asupra abilităţilor, credinţelor şi normelor interpersonale şi asupra informaţiilor realiste despre consumul de droguri, precum şi dezvoltarea abilităţilor intrapersonale, cum ar fi cele de coping, de rezolvare a problemelor, de luare a deciziilor şi de stabilire a obiectivelor.
Activitatea a fost susținută de doamna comisar șef de poliție Consuela Ghidiu – CPECA Sibiu și organizată cu implicarea doamnei prof. consilier școlar Monica Decean – CJRAE Sibiu.
La activitate au participat elevii claselor a VI a A şi B alături de profesorii diriginți Bratu Daniela şi Sasca Tiberiu,
Felicitări elevilor, mulțumim cadrelor didactice și conducerii liceului pentru implicare și susținere!
.
3

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți