4 octombrie 2018 - admin

Campania ,,STOP INTIMIDARE, START COOPERARE !” – la Școala Gimnazială Nr. 13 din Sibiu

Activitățile din cadrul campaniei de prevenire a bullying-ului în mediul școlar,,STOP INTIMIDARE, START COOPERARE !” au continuat astăzi, 04.10.2018 la Școala Gimnazială Nr. 13 din Sibiu.

Au susținut prezentări interactive și discuții tematice cu elevii, membrii ai echipei multidisciplinare:
– prof. consilier școlar Cristina Toader – Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sibiu;
– locotenent Radu Cristian – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu;
– psiholog Tiberiu Chiriac – Direcția Generală de Asistenţă Socială şi Protecția Copilului Sibiu;
– prof.dirig./consilier educativ Ionela Neamțu – Şcoala Gimnazială nr. 13 Sibiu
– prof. dr. Simona Cîmpean, consilier școlar – coordonator al activităților din cadrul campaniei – Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sibiu;
Din partea Şcolii Gimnaziale nr. 13 Sibiu au participat la activitate elevii clasei a VII-a A însoțiți de doamna prof. Celina Niculescu și elevii clasei a VII-a B însoțiți de domnul prof. Mircea Domnariu cât și doamna prof. de sprijin Prodea Delia împreună cu elevi ai clasei a VI-a A.
Deasemenea, au participat și elevi ai Şcolii Gimnaziale nr. 13 Sibiu – Structura nr. 12 din clasele: a VI-a S însoțiți de doamna prof. Maria Campineanu, a VII-a S însoțiți de doamna prof. Gianina Galea și clasa a VIII-a S însoțiți de domnul prof. Virgil Marginean.

Mulţumim partenerilor, elevilor participanți și cadrelor didactice implicate !

      

Campania de prevenire a bullying-ului în mediul școlar ,,STOP INTIMIDARE, START COOPERARE !” / CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți