25 mai 2022 - admin

Campania de prevenire a bullying-ului şcolar ,,Stop intimidare, start cooperare” – la Liceul Teoretic ,,G. Lazăr ” Avrig

În  23.05.2022 activităţile din cadrul Campaniei de prevenire a bullying-ului  şcolar ,,Stop intimidare, start cooperare” s-au  desfăşurat la  Liceul  Teoretic ,,G. Lazăr ” Avrig.

Au susţinut prezentări  şi discuţii tematice  membrii  echipei multidisciplinare  formate din  comisar de poliţie Mihaela Huzoaica, agent principal adjunct de poliție Otilia Marian,  agent de poliție Gabriela Pițigoiu, de la Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu și maior  Radu Cristian  în cadrul la Inspectoratulului de   Jandarmi Județean Sibiu.

La activităţile desfăşurate au participat 122 de elevi și 6 cadre didactice. Mulţumim conducerii şcolii și cadrelor didactice implicate în desfășurarea activităților din cadrul campaniei .

Activitățile din cadrul Campaniei ,,Stop intimidare, start cooperare” desfășurate de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu în școlile din județ,  sunt posibile cu finanțare din partea Consiliului Județean Sibiu și în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

IMG-20220523-WA0014     IMG-20220523-WA0013

Campania de prevenire a bullying-ului în mediul școlar ,,STOP INTIMIDARE, START COOPERARE !” / CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți