3 februarie 2023 - admin

Campania de prevenire a bullying-ului  în mediul şcolar ,,Stop intimidare, start cooperare”

În data de 03.02.2023 activităţile din cadrul Campaniei de prevenire a bullying-ului  şcolar ,,Stop intimidare, start cooperare” s-au  derulat la Liceul Teoretic ,,Gh. Lazăr” Avrig, jud. Sibiu. Au susţinut prezentări  şi discuţii tematice  membrii  echipei multidisciplinare:- prof. consilier școlar  Simona Gafton- Centrul Județean de Resurse și  Asistență Educațională Sibiu, agenți de poliție Andreea Cozâltea și Gabriela Harle de la Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, maior Radu Cristian  de la  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu și  prof. Simona Cîmpean, consilier școlar – coordonator al activităților din cadrul campaniei – Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu.

 La activităţile desfăşurate au participat 106 de elevi și 7 cadre didactice de la Liceul Teoretic ,,Gh. Lazăr” Avrig. Mulţumim conducerii şcolii și cadrelor didactice implicate în desfășurarea activităților din cadrul Campaniei ,,Stop intimidare, start cooperare”!

Activitățile din cadrul Campaniei ,,Stop intimidare, start cooperare” desfășurate de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu în școlile din județ,  sunt posibile cu finanțare din partea Consiliului Județean Sibiu și în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți