3 februarie 2023 - admin

Campania de prevenire a bullying-ului  în mediul şcolar ,,Stop intimidare, start cooperare”

Activităţile din cadrul Campaniei de prevenire a bullying-ului  şcolar ,,Stop intimidare, start cooperare”  au continuat  la   Liceul Tehnologic ,,Nicolae Teclu” Copșa Mică. Au realizat prezentări interactive  şi discuţii tematice cu elevii  prof. consilier școlar Cristina  Precup de la Centrul Județean de Resurse și  Asistență Educațională Sibiu, agenți de poliție  Gabriela Harle și Andreea Cozâltea la Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu și prof. dr.Simona Cîmpean, consilier școlar – coordonator al activităților din cadrul campaniei – Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu.

La activităţile desfăşurate au participat 224 de elevi  din clasele gimnaziale și liceale de la Liceul Tehnologic ,,Nicolae Teclu” Copșa Mică și 13 cadre didactice. Mulţumim conducerii şcolii și cadrelor didactice implicate în desfășurarea activităților din cadrul Campaniei ,,Stop intimidare, start cooperare”!

Activitățile din cadrul Campaniei ,,Stop intimidare, start cooperare” desfășurate de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu în școlile din județ,  sunt posibile cu finanțare din partea Consiliului Județean Sibiu și în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

#Nusunteţisinguri Î𝚖𝚙𝚛𝚎𝚞𝚗ă 𝚘𝚙𝚛𝚒𝚖 𝚟𝚒𝚘𝚕𝚎𝚗ț𝚊 𝚍𝚒𝚗 ș𝚌𝚘𝚕𝚒” – 𝚘 𝚌𝚊𝚖𝚙𝚊𝚗𝚒𝚎 𝚕𝚊𝚗𝚜𝚊𝚝ă 𝚍𝚎 𝙼𝚒𝚗𝚒𝚜𝚝𝚎𝚛𝚞𝚕 𝙴𝚍𝚞𝚌𝚊ț𝚒𝚎i

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți