102597587_3384279728263613_7371416034701475840_naaa

3 iunie 2020 - admin

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia premiază participanții la acțiunea de sensibilizare cu privire la fenomenul traficului de copii și persoane

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia
în parteneriat cu
Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu

au desfășfășurat în perioada 30 aprilie – 15 mai 2020, o acțiune de sensibilizare cu privire la fenomenul traficului de copii și persoane.

Pentru această acţiune s-au realiza scurte înregistrări audio-video sau poze ale unor materiale (desene, afişe etc ) cu mesaje anti-trafic copii/persoane şi de prevenire a acestor infracţiuni. 

Materialele transmise au fost postate pe paginile de Facebook a Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane, Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia și a Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu.

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia a  premiat elevii participanți cu diplome, materiale promoționale, ghiozdane, tricouri, pixuri, caiete, iar cadrele didactice cu diplome, mape de participare, pixuri, care au ajuns astăzi, 06.03.2020 la sediul  Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu, urmând  să ajungă în câteva zile la elevi și cadre didactice.

CJRAE Sibiu MULȚUMEȘTE Agenţiei Naţionale  Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia pentru premiile acordate participanților și adreseză FELICITĂRI elevilor și cadrelor didactice implicate în acestă activitate!

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți ANITP / cadre didactice / CJRAE SIBIU / elevi / premiere /