6 octombrie 2023 - admin

ACTIVISM PENTRU TINERI – Asociația A.L.E.G.

Vineri, 6 octombrie 2023, 𝐩𝐫𝐨𝐟. 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥i𝐞𝐫𝐢 ș𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫𝐢  𝐄𝐥𝐞𝐧𝐚 𝐌𝐨𝐫𝐚𝐫𝐢𝐮,  𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥𝐚 𝐇𝐚𝐢𝐧𝐚𝐠𝐢𝐮, 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐖𝐢𝐧𝐠𝐚𝐫𝐝 ș𝐢 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥 𝐕𝐨𝐢𝐜𝐮  – 𝐂𝐉𝐑𝐀𝐄 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮, au participat la Festivalul Egalităţii de Gen® 2023, ediţia XVIII, 3-7 octombrie ACTIVISM PENTRU TINERI, eveniment  organizat de 𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚ț𝐢𝐚 𝐀.𝐋.𝐄.𝐆.

’’Egalitatea de gen e o piesă din puzzle-ul drepturilor egale, adică arta de a preţui un om indiferent că e femeie sau bărbat, indiferent de rasă, etnie, clasă socială sau alte etichete. O artă care se cultivă, un puzzle ce se construieşte de către fiecare dintre noi. Cultivăm aceste valori prin mobilizarea socială,  iniţiativele civice şi diferitele forme de activism: ceva ce faci din convingere, ca să-ţi fie bine nu doar ţie, dar şi celor din jur. A-ţi păsa de oameni diferiţi de tine înseamnă a face comunitatea un loc mai bun pentru toţi. 

Aceasta este tema pe care A.L.E.G. o abordează anul acesta cu tinerii în cadrul Festivalului Egalităţii de Gen® 2023, în perioada 4-7 octombrie, la ediţia cu numărul XVIII, pentru că a deveni matur înseamnă şi să fii activ într-o lume în care drepturile şi libertăţile trebuie constant apărate.’’

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți