27 noiembrie 2022 - admin

„ABC pentru SUCCES” – MARKETING PERSONAL

În perioada noiembrie – decembrie 2022,  în cadrul Liceului Teoretic “Constantin Noica” din Sibiu, se desfășoară activități în cadrul proiectului de orientară școlară și vocațională   ABC pentru SUCCES”  în parteneriat cu Centrele Județene de Resurse și Asistență Educațională Alba și Sibiu, la care   participă  elevii clasei a VIII-a A coordonați de d-na prof.   consilier școlar Monica Decean– CJRAE Sibiu, cu implicarea d-nei   prof. diriginte Teglaș Raluca, de la Liceul Teoretic “Constantin Noica” .

În data de 25 noiembrie 2022, în cadrul Liceului Teoretic “Constantin Noica” din Sibiu, s-a desfășurat a treia  activitate: MARKETING  PERSONAL –   cu elevii clasei  VIII- A.

Scopul acestui proiect este explorarea opțiunilor și resurselor personale ale elevilor în vederea orientării educaționale și profesionale a acestora.

Proiect dezvoltat de Asociația Centrul de Dezvoltare Personala și Combatere a Comportamentelor de Risc (Psiho Kit), implementat prin programul StartONG, lansat de Asociația Act for Tomorrow și finanțat de Kaufland Romania.

Felicitări  elevilor,  mulțumim cadrelor didactice și  conducerii liceului pentru implicare și susținere!

0

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți