22 octombrie 2022 - admin

22 octombrie, ZIUA INTERNAȚIONALĂ A BÂLBÂIELII

Profesorii logopezi din cadrul C.J.R.A.E Sibiu au marcat aceasta zi, desfășurând  activități cu școlarii mici și preșcolarii din unitățile școlare în care funcționează cabinetele logopedice interșcolare.

La Școala Gimnazială ,,I.L.Caragiale”, dna. prof. logoped, Raluca Vesa, împreună cu dna. prof. în învățământul primar, Mihaela Dobre au desfășurat activitatea cu tema ,,Sa-l ajutam pe cățelușul  Tedy să vorbească”.

Dna. prof.logoped, Luciana Popa, împreună cu dna. prof. în învățământul primar, Chisăliță Daniela, de la Școala Gimnazială ,,C.I. Motaș”, Mediaș au desfășurat activitatea cu tema,, Exerciții pentru ritm și fluența vorbirii”.

Dna. prof. logoped, Emanuela Vass a desfășurat activitatea cu tema ,,Coordonare și comunicare!”, împreună cu dna. prof. în învățământul primar, Viorica Tîrziu de la Școala Gimnazială,, G.D. Teutsch”, Agnita.

La Școala Gimnazială,, Regina Maria”, dna. prof. logoped, Sabina Stoica, împreună cu doamnele prof. în învățământul primar: Spineiu Dana, Delia Pastramă, Inke Tordai și Lacrima Mocanu au desfășurat activitatea cu tema ,,Aventurile lui LittleEdu-Ce este Bâlbâiala?”.

Dna. prof.logoped, Irina Ștef, împreună cu dna. prof. în învățământul primar, Mariana Stoica, de la Școala Gimnazială,, I.Slavici” au desfășurat activitatea cu tema ,,Ne jucam și vorbim corect!”.

La Școala Gimnazială Nr 2, Cisnădie, dna. prof. logoped, Emilia Boldoșan, împreună cu doamnele prof. în învățământul preșcolar Bălășoiu Erika și Smârd Claudia Ioana de la Gradinița Nr 4, structura Școlii Gimnaziale Nr 3 Cisnădie, a desfășurat activitatea cu tema ,, Iepurașul Pufi vorbește corect!”.

Activitățile au avut ca scop conștientizarea vorbirii corecte și a atitudinii fața de o persoană cu tulburări de vorbire.

poza balbism 1. 2022

 

CJL / CJRAE SIBIU / Noutăți